Antwerp Most Brilliant Label Diamant

Bij Orogem maken we de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld waar. De juwelier kent al meer dan vier generaties. Onlangs kreeg men het labelAntwerp Most Brilliant” toegekend door de Stad Antwerpen en het World Diamond Centre.

Dit certificaat wordt enkel uitgereikt aan juweliers die voldoen aan 30 strikte vereisten inzake duurzaamheid, ethiek, veiligheid, transparantie, dienstverlening en stabiliteit. Bij Orogem zijn we heel trots op dit kwaliteitslabel, dat u toelaat uw aankoop bij ons in volle vertrouwen te doen!

Unieke verlovingsringen

Bij juwelen Orogem kan u terecht voor unieke juwelen, zowel verlovingsringen, trouwringen, halskettingen, oorbellen.. Heeft u een idee voor een uniek ontwerp? Wij gaan graag even met u samenzitten om de mogelijkheden te bekijken. We maken een ontwerp en kiezen de beste materialen uit. De grootte en vorm van de gekozen steen zullen voornamelijk het budget bepalen.
Met het “Antwerp Most Brilliant label” kunnen we u steeds een garantie op kwaliteit bieden!

Onze klantenservice

Naast het “Antwerp Most Brilliant label” kan u natuurlijk nog veel meer verachten van juwelen Orogem:

  • Gecertificeerde diamanten;
  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Klantvriendelijke service;
  • Belgisch familiebedrijf;

Juwelier in Antwerpen

Wenst u bijzondere juwelen op maat te laten maken en bent u nog op zoek naar geen specialist? Stop dan meteen met zoeken en kom langs bij de juwelen Orogem in Antwerpen. De juwelier heeft al meer dan vier jaar ervaring en kan de kwaliteit garanderen door het “Antwerp Most Brilliant label”. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de vestiging in Antwerpen. Wij helpen u graag verder!