Belastingvrij diamanten juwelen en losse diamanten kopen

Antwerpen staat bekend als het centrum en wereldleider voor diamanthandel en juwelenproductie, en onze diamantwijk is één van de grootste en bekendste ter wereld. Veel bezoekers aan Antwerpen komen voor hoogwaardige sieraden en diamanten aan te kopen, en als u een van hen bent, bent u misschien geïnteresseerd om te weten dat u belastingvrij kunt winkelen in onze juwelierszaak in Antwerpen.

Belastingvrij winkelen is een geweldige manier om geld te besparen op dure artikelen zoals sieraden, als u een bezoeker bent van buiten de Europese Unie. Het belastingteruggave programma, ook bekend als de BTW (Belasting Toegevoegde Waarde) teruggave, is ontworpen om winkelen in Antwerpen meer betaalbaar te maken voor bezoekers, en het is beschikbaar voor iedereen die geen inwoner is van de Europese Unie.

In onze juwelierszaak in Antwerpen kunt u belastingvrij winkelen op al onze producten, inclusief onze diamanten sieraden, verlovingsringen, trouwringen en losse diamanten. Om te profiteren van het belastingteruggaveprogramma hoeft u alleen maar een paar eenvoudige stappen te volgen:

 1. Zorg ervoor dat u in aanmerking komt voor een belastingteruggave.
  Zoals gezegd is het belastingteruggaafprogramma alleen beschikbaar voor bezoekers die geen inwoner van de Europese Unie zijn. U moet bij uw aankoop een bewijs van uw niet-EU residentie voorleggen, zoals uw paspoort of identiteitskaart.
 2. Winkel in onze juwelierszaak.
  Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige diamanten sieraden en losse diamanten, die allemaal in aanmerking komen voor belastingvrij winkelen. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen het perfecte sieraad te kiezen dat past bij uw smaak en budget.
 3. Vraag om uw belastingteruggave formulieren.
  Vraag ons personeel bij uw aankoop om uw belastingteruggave formaliteiten in orde te brengen. Deze formulieren bevatten uw persoonlijke gegevens, de factuur met de details en het btw-bedrag dat u hebt betaald.
 4. Laat je factuur afstempelen.
  Voordat je de Europese Unie verlaat, moet je je factuur door de douane laten afstempelen. Dit kan meestal op de luchthaven, treinstation of in de haven van vertrek, maar controleer de specifieke vereisten voor jouw locatie.
 5. Vraag uw terugbetaling aan.
  Zodra je je factuur hebt laten afstempelen, kun je je belastingteruggave aanvragen. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Je kan uw belastingteruggave vragen aan een teruggavebalie, bvb Global Blue, of kan je documenten naar ons opsturen zodat wij u direct zonder enige kosten de BTW terug betalen.

Belastingvrij winkelen in onze juwelierszaak in Antwerpen is een geweldige manier om geld te besparen op hoogwaardige diamanten sieraden en losse diamanten. Als u een reis naar Antwerpen plant en u bent geïnteresseerd in belastingvrij winkelen, nodigen wij u uit om onze winkel te bezoeken en onze prachtige collectie sieraden te verkennen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag met uw aankoop en geven u alle informatie die u nodig heeft om uw belastingteruggave te claimen.