Smaragdgeslepen Diamanten Verlovingsringen

Smaragdgeslepen diamanten verlovingsringen

Smaragdgeslepen diamanten verlovingsringen zijn zowel prachtig als tijdloos, waardoor ze een ideale optie zijn om de onsterfelijke liefde van een koppel te vertegenwoordigen. De duidelijke rechthoekige vorm van een smaragdgeslepen diamant onderscheidt hem van andere soorten, en de stapsgewijs geslepen facetten van de smaragd zorgen voor een schitterende glans.

Nieuwste aanwinsten Verlovingsringen met smaragd geslepen diamant

2 540,00 (incl. btw)

Wat is een smaragdvormige diamant?

Een smaragdvormige diamant is een fancy geslepen diamant met lange, rechthoekige facetten die eruitziet als een smaragd. De steen is typisch gesneden in een getrapt patroon en onderscheidt zich door zijn grotere tafel en getrapte kroon in vergelijking met andere fancy ontwerpen. Hij wordt vaak beschouwd als een van de meest formele diamantslijpvormen.

Hoe koop je een kwalitatieve smaragdgeslepen diamant?

Als u een diamant wilt met een traditionele, mooie esthetiek, kan een smaragdgeslepen diamant de juiste keuze voor u zijn. Smaragdgeslepen diamanten onderscheiden zich door hun rechthoekige vorm, waardoor ze een klassieke uitstraling hebben. Ze hebben ook getrapte facetten, die zorgen voor een duidelijke schittering en de diamant nog helderder laten schijnen. Bovendien hebben smaragdslijpen een uitstekende helderheid, wat betekent dat de insluitsels van de diamant duidelijk zichtbaar zijn, waardoor het gemakkelijk is om de steen van de beste kwaliteit voor uw budget te kiezen. Tenslotte lijken smaragdgeslepen diamanten door hun vorm groter dan andere diamantvormen, zodat u het meeste waar voor uw geld krijgt.

Welke kleur moet ik zoeken in een smaragdgeslepen diamant?

Wanneer u een smaragdwitte diamant kiest, moet u een kleurloze optie (gesorteerd op “D”, “E” of “F”) of een lichtgele diamant (gesorteerd op “G” of “H”) overwegen. Deze kleuropties zijn een goede manier om de algemene uitstraling van de diamant subtieler te houden.


De smaragdvorm is een elegante diamantvorm.

Een smaragdgeslepen diamanten verlovingsring is ideaal voor mensen die een verfijnde maar gepolijste uitstraling zoeken. De brede lijnen van de smaragdgeslepen diamant doen de ring groter en mooier lijken, en maken een krachtig statement van uw liefde. Een smaragdgeslepen diamanten verlovingsring is de ideale manier om uw toewijding en liefde uit te drukken, of u nu houdt van een conventionele of moderne stijl.