12 KARAAT OVALE BLAUWE SAFFIER VERLOVINGSRING

De verloving van Kate Middleton met prins William werd bezegeld met een prachtige verlovingsring. Veertien prachtige diamanten omringen een 12 karaat ovale diepblauwe saffier tot een exceptionele verlovingsring. De ring verscheen voor het eerst aan de hand van Lady Diana Spencer bij haar verloving met Prins Charles en heeft een decennium lange geschiedenis.

Close Up Van Kate Middletons Verlovingsring
Close Up Van Kate Middletons Verlovingsring

Opmerkelijk feit is dat Lady Diana zelf haar ring heeft gekozen en niet Prins Charles .

Na de dood van hun geliefde moeder mochten William en Harry een sieraad kiezen ter nagedachtenis aan hun moeder uit haar sieradencollectie. Prins William koos voor het gouden horloge dat zijn vader zijn toenmalige verloofde Diana Spencer had gegeven voor haar 20e verjaardag. Harry, die toen 12 was, verkoos de verlovingsring. Vele jaren later wanneer William besloot om de vraag aan Kate te stellen na negen jaar een relatie met haar te hebben gehad, besloot Harry de ring van zijn moeder aan William te geven. “Zo kon mijn moeder er voor me zijn op dit belangrijke moment voor mij”, gaf William later toe. En voor ons is het ook een voorbeeld van een ongelooflijk ontroerende vriendschap en broederliefde.

Op de officiële verlovingsfoto’s van de jonge prins William en zijn verloofde Kate Middleton zien we ook zeer aanwezig de “Princess Diana ring”. Kate draagt sinds die dag haar verlovingsring met veel liefde en gratie. Miljoenen meisjes over de hele wereld staan te popelen om een gelijkaardige ring om hun vinger te krijgen. De opwinding was zo groot dat in het Verenigd Koninkrijk begin 2016 op verzoek van Kensington Palace een verbod werd opgelegd op het maken van de replica-verlovingsring. Jammer voor Kate maar ze is niet de enige die fan is van de “ Lady Di Ring”

Foto: Getty Images
1 415,00 (incl. btw)
1 190,00 (incl. btw)
Uitverkocht
1 985,00 (incl. btw)

Edelsteen Ringen

Halo saffier ring

2 730,00 (incl. btw)
2 850,00 (incl. btw)

Edelsteen Ringen

Halo saffier ring

2 965,00 (incl. btw)
4 840,00 (incl. btw)
Uitverkocht
1 950,00 (incl. btw)
Uitverkocht
2 575,00 (incl. btw)
3 290,00 (incl. btw)
Uitverkocht
4 470,00 (incl. btw)
Uitverkocht
2 090,00 (incl. btw)

Edelsteen Ringen

Ovalen saffier ring

1 715,00 (incl. btw)

Trilogie Verlovingsring

Trilogie saffier ring

5 550,00 (incl. btw)