Het liefdesverhaal dat tot de ring leidde

Actrice en muzikante Zooey Deschanel kondigde onlangs haar verloving aan met Jonathan Scott van “Property Brothers”. De ring, een uniek stuk van Van Cleef & Arpels, is even onconventioneel als prachtig.

Jonathan Scott en Zooey Deschanel kruisten elkaar voor het eerst tijdens het filmen van Carpool Karaoke in september 2019. Hun chemie was onmiddellijk en hun liefdesverhaal is niets minder dan een sprookje.

De ring: Een bloemenwonder

Zooey Deschanel ging niet voor de gebruikelijke verlovingsringstijlen zoals ovale diamanten of solitaire zettingen. Ze koos voor een ring van Van Cleef & Arpels die bekend staat als de “Folie des Pres”, wat vertaald “waanzin van dichtbij” betekent. De ring heeft een mix van romantische paarse en roze saffieren tegen witte diamanten en 18-karaats witgoud.

Het ontwerp: Etherisch en grillig

De ring bestaat uit drie bloemenclusters. Twee zijn volledig gemaakt van diamanten en de centrale cluster heeft een witte diamant omringd door paarse saffieren “bloemblaadjes”. Deze clusters worden verder geflankeerd door een paar roze saffieren. Het ontwerp is zowel etherisch als grillig maar heeft toch een klassieke uitstraling, waardoor het perfect past bij de ultravrouwelijke stijl van Deschanel.

Zooey Deschanel Engagement Ring

Prijskaartje en impact

Volgens de website van Van Cleef & Arpels kost de Folie des Pres-ring 42.900 dollar. Het unieke ontwerp en de steun van beroemdheden zullen waarschijnlijk toekomstige trends in verlovingsringontwerpen beïnvloeden.

Florale Elegantie: Onthulling van onze prachtige collectie bloemvormige sieraden

Ontdek de elegantie van de natuur gevangen in onze prachtige bloemvormige sieradencollectie. Elk sieraad is met precisie en kunst vervaardigd en belichaamt de tijdloze schoonheid van bloesems in volle bloei. Van delicate bloemblaadjes tot ingewikkelde bloemstukken, onze sieraden bieden een unieke mix van klassieke en eigentijdse stijlen. Verhoog je look met deze florale meesterwerken die even fascinerend als tijdloos zijn.

Diamant Ringen

Klassieke bloemenring

11 495,00 (incl. btw)
12 740,00 (incl. btw)
Uitverkocht
1 835,00 (incl. btw)
2 415,00 (incl. btw)