De diamant uit Antwerpen

De stad Antwerpen staat gekend om zijn unieke diamant. Juwelen Orogem bevestigd deze reputatie. De juwelier heeft vier generaties ervaring in de sector en kreeg overlangs het label ‘Antwerp Most Brilliant’ toegekend. Dit ter erkenning van de jarenlange professionele dienstverlening in de handel van diamanten en juwelen.

Dit certificaat wordt enkel uitgereikt aan juweliers die voldoen aan 30 strikte vereisten. Bijvoorbeeld: ethiek, duurzaamheid, veiligheid, transparantie en dienstverlening. Dit kwaliteitslabel garandeert klanten dat ze in volle vertrouwen hun aankopen kunnen doen bij Juwelen Orogem.

Unieke juwelen met diamant

Bij juwelen Orogem kunnen klanten terecht voor unieke juwelen in uiteenlopende vormen en formaten. Op zoek naar een halsketting, nieuwe oorbellen, een verlovingsring met diamant of unieke trouwringen? Maak dan vandaag nog een afspraak met Juwelen Orogem uit Antwerpen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen met u vormt het team van gespecialiseerde juweliers uw ideeën om tot een realistisch ontwerp. Daarna gaat men over tot de keuze van de meest passende diamant. De grootte en vorm van de gekozen diamant zullen voornamelijk het budget bepalen.

Onze ervaring in de Antwerpse diamantsector

Naast een ultieme kwaliteitsgarantie door middel van het ‘Antwerp Most Brilliant’ label kunt u natuurlijk nog veel meer verwachten van juwelen Orogem:

  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Klantvriendelijke service;
  • Gecertificeerde diamanten;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Belgisch familiebedrijf;

Vind uw diamant in Antwerpen

Wilt u bijzondere juwelen op maat te laten maken en bent u nog op zoek naar ervaren juwelier voor uw trouwringen? Stop dan meteen met zoeken en breng een bezoek aan juwelen Orogem in Antwerpen. De juwelier combineert zijn juwelierszaak met een diamantenbureau waardoor het de mooiste juwelen met diamant kan creëren. Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077 of via mail yannick@juwelenorogem.be. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de vestiging in Antwerpen. Het team van Juwelen Orogem helpt u graag verder!