Diamanten juwelen kopen

Wilt u een unieke diamanten juwelen kopen? Breng dan een bezoek aan ons diamantbureel in Antwerpen. Wij gaan samen met u op zoek naar een perfecte diamant voor uw juweel. Bij diamanten met een gewicht boven 0,30ct hoort een uniek diamantcertificaat dat de afkomst en waarde van de diamant bevestigd. Deze certificaten worden uitgegeven door een onafhankelijk diamantlabo.

Antwerpen staat internationaal gekend als diamantstad. Daarom kunnen wij als juwelier niet achterblijven. We hebben een uitgebreide zoekfunctie geïmplementeerd in onze website zodat onze klanten zelf al op zoek kunnen gaan naar die ene diamant. Heeft u hulp nodig bij uw zoektocht? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts.

Hoe gaan we te werk voor diamanten juwelen?

Hoe kan u een bij ons een juweel kopen? Als u bij ons een afspraak maakt voor het ontwerp van juwelen met diamant gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Tijdens een eerste persoonlijke gesprek bespreken we uw ideeën en wensen. Deze geven we door aan onze ontwerper. Daarna begeleiden we u bij uw zoektocht naar een passende diamant of edelsteen. De gekozen materialen zullen uiteindelijk ook het kostenplaatje bepalen.

Wanneer de materialen en het design vastliggen gaan we het idee omzetten naar een concreet ontwerp. Na uw goedkeuring starten we ook met de ambachtelijke vervaardiging van het juweel. Dit alles doen wij in onze juwelierszaak. Wij van Juwelen Orogem streven 100% kwaliteit na, dit kunnen we realiseren met een team van experts die allen een persoonlijke aanpak hanteren.

Professionele service

De juwelen van Orogem zijn gemaakt door mensen voor mensen. Passie voor onze stiel, veel jaren van ervaring en beroepsexpertise, dit is volgens ons team de ultieme mix voor een kwalitatieve service. Maak kennis met onze service als u bij ons juwelen komt kopen:

  • Unieke juwelen;
  • Gecertificeerde diamanten;
  • Maatwerk;
  • Belgisch familiebedrijf;
  • Vier generaties ervaring;

Juwelen met diamanten kopen doet u bij Juwelen Orogem in Antwerpen!

Een ontwerp laten maken

Wilt u een op maat gemaakte diamanten juwelen kopen bij een erkende Antwerpse juwelier? Bezoek dan onze zaak in Antwerpen voor advies op maat. U kunt steeds een afspraak maken via het nummer +32 32323077. Ons team van ervaren juweliers voorziet u graag van advies!