Diamanten kopen in Antwerpen

Wilt u diamanten kopen? Orogem is een familiezaak gevestigd in Antwerpen?, de diamanthoofdstad van de wereld. Wij zijn al meer dan 100 jaar actief is in de juweel- en diamantsector. De juwelier hecht steeds veel belang aan traditionele waarden, u kan dus steeds genieten van een professionele maar persoonlijke aanpak.

Gecertificeerde diamanten

Bij juwelen Orogem kan u niet alleen terecht voor op maat gemaakte juwelen maar ook voor gecertificeerde diamanten. We combineren onze juwelierszaak met een diamantbureel, zodat we onze klanten een combinatie kunnen bieden van geraffineerde ontwerpen en diamanten van hoge kwaliteit. Op onze website kan u meer informatie terugvinden over de gecertificeerde diamanten en de service die wij bieden. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie!

Met een professioneel diamantbureel kan de juwelier samen met u het juiste stuk samenstellen. Bezoek de vestiging in Antwerpen en laat u vandaag nog adviseren!

Onze service

U kan bij juwelen Orogem niet alleen terecht voor unieke juwelen maar ook voor diamanten en edelstenen. Wij maken de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld dus helemaal waar. De professionele toewijding werd beloond met het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’. Dit label werd toegekend door het World Diamond Centre en de Stad Antwerpen.

Naast deze garantie kan u nog veel meer van de juwelier uit Antwerpen:

  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Gecertificeerde diamanten;
  • Belgisch familiebedrijf;

Bezoek onze zaak in Antwerpen!

Wilt u diamanten kopen in Antwerpen? Maak dan kennis met Orogem. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Wij voorzien u graag van advies