Diamanten ring Antwerpen

Wilt u een op maat gemaakte diamanten ring kopen om iemand op een speciale manier te verrassen? Maak dan kennis met juwelen Orogem uit Antwerpen! Wij maken juwelen op maat. Ons team werkt met uw idee of foto en geeft in sommige gevallen uw oude juwelen een nieuwe stijl. We brengen uw idee tot leven rekening houdend met uw stijl en budget.

Onze service

De juwelen van Orogem zijn gemaakt door mensen voor mensen. Wij zijn één van de weinigen die nog bekend staan om maatwerk juwelen. We vinden dit nog steeds belangrijk omdat we werken met liefde voor ons vak. We willen alleen maar het beste voor onze klanten en dit doen we door op maat gemaakte en unieke juwelen te ontwerpen.

De eigenschappen van Orogem:

  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Gecertificeerde diamanten;
  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Vier generaties ervaring;
  • Belgisch familiebedrijf;

Originele juwelen

Bij juwelen Orogem uit Antwerpen kan u terecht voor unieke juwelen. De juwelier brengt al uw ideeën en tekeningen tot leven. Verlovingsringen, een ring met gekozen diamanten, stijlvolle oorbellen.. De juwelier uit Antwerpen maakt het allemaal mogelijk voor u. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Loop dan gerust eens binnen in onze vestiging in Antwerpen!

Juwelen laten maken

Wilt u een op maat gemaakte diamanten ring laten maken bij een ervaren juwelier? Breng dan een bezoek aan Orogem in Antwerpen. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Wij voorzien u graag van advies