Een diamanten verlovingsring kopen in Antwerpen

Wilt u een unieke diamanten verlovingsring kopen in Antwerpen.! Maak dan kennis met Juwelen Orogem. U kunt een keuze maken uit de stijlvolle collectie verlovingsringen maar het is ook mogelijk om een eigen ring te ontwerpen aangepast aan uw budget en smaak. U kunt kiezen voor een Pavé verlovingsring, Halo verlovingsring of klassieke verlovingsring. Neem telefonisch contact op voor meer informatie of advies op maat!

Diamanten verlovingsring die past binnen het budget

Bij een verloving hoort ook een verlovingsring. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte diamanten verlovingsring die toch binnen uw budget past? Breng dan een bezoek aan Juwelen Orogem in Antwerpen. De juweliers leveren hun maatwerk door steeds hetzelfde productieproces door te lopen. Allereerst zal er een gesprek plaatsvinden waarbij u uw ideeën grondig kunt uitleggen aan de ontwerper. Op basis van de gekozen diamanten, edelstenen of andere materialen kan men het budget van de verlovingsring bepalen. Daarna wordt het idee omgezet in een ontwerp waarna er overgegaan wordt naar productie van het juweel.

Professionele service

De juwelen van Orogem zijn gemaakt door mensen voor mensen. De juwelier is een van de weinigen in de sector die nog bekend staat om zijn maatwerk. Veel liefde voor het vak, een jarenlange ervaring en expertise, dit is de ultieme mix voor een kwalitatieve service. Wat kunt u verder nog verwachten?

  • Belgisch familiebedrijf;
  • Ruim aanbod van unieke juwelen;
  • Maatwerk;
  • Gecertificeerde diamanten;
  • Vier generaties ervaring;

Een ontwerp laten maken

Wilt u een op maat gemaakte diamanten verlovingsring kopen bij een juwelier in Antwerpen? Breng dan een bezoek aan de vestiging van Juwelen Orogem voor advies op maat. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Het team van ervaren juweliers voorziet u graag van advies!