Een liefdesverhaal in de schijnwerpers

In de bruisende wereld van beroemdheden trekken spraakmakende verlovingen vaak de aandacht van het publiek. Onlangs kondigden supermodel Chanel Iman en New England Patriots verdediger Davon Godchaux hun verloving aan, met een adembenemende blik op hun romance. Het koppel koos de idyllische omgeving van Capri, Italië, voor hun aanzoek, dat plaatsvond op 30 mei 2023. Deze verloving luidt een andere vreugdevolle mijlpaal in voor het koppel, want ze verwachten hun eerste kind samen.
De relatie van Iman en Godchaux, die in 2022 werd onthuld op Coachella, is een boeiende reis geweest. Sindsdien heeft het stel samen de wereld verkend en hun liefdesverhaal gemarkeerd met onvergetelijke herinneringen. Deze verloving is het begin van hun volgende hoofdstuk, gesymboliseerd door een ring die net zo uniek is als hun liefdesverhaal.

Een ring met een verhaal

De blikvanger van deze verloving is ongetwijfeld de prachtige verlovingsring. De ring is voorzien van een smaragdgeslepen diamant, een stijl die tijdloze elegantie en verfijning uitstraalt. De diamant is gezet in een Oost-West zetting, een eigentijdse twist die een element van onverwachte charme toevoegt. De oriëntatie van de diamant is bijzonder opvallend en vangt het zonlicht prachtig op de verlovingsfoto’s van het paar. De weerkaatsing van het licht op de diamant benadrukt niet alleen zijn grootte, maar voegt ook een sprankelende toets toe die het stralende geluk van het paar weerspiegelt.
Maar de diamant is niet de enige ster van de show. De hardware van de ring is gemaakt van roségoud, een romantische keuze die warmte en vrouwelijkheid toevoegt aan het sieraad. Als aanvulling op de diamant en de roségouden zetting is er een diamanten eeuwigheidsband, die de oneindige liefde en toewijding van het paar symboliseert.
Chanel Iman Engagement Ring

De tweede keer

Deze verloving is een belangrijke mijlpaal voor Iman, die al eerder getrouwd is geweest. Iman was vier jaar getrouwd met New York Giants-speler Sterling Shepard, met wie ze twee kinderen deelt. Ondanks het einde van hun huwelijk in 2021, heeft Iman opnieuw de liefde gevonden, dit keer met Godchaux.
Interessant is dat de verlovingsring uit haar vorige huwelijk ook roségoud en pavé diamanten rond de band had, wat Iman’s consistente stijlvoorkeuren laat zien. De huidige ring is echter duidelijk anders met zijn smaragd geslepen diamant, die een nieuwe start en een nieuw hoofdstuk in haar liefdesverhaal symboliseert.

Een belofte voor altijd

Chanel Iman VerlovingsringEen verlovingsring is veel meer dan een sieraad. Het is een symbool van verbintenis, een belofte voor altijd en een weerspiegeling van het unieke liefdesverhaal van het koppel. Voor Iman en Godchaux vat hun verlovingsring hun gezamenlijke reis, hun gedeelde dromen en hun toekomstige aspiraties samen.

Terwijl ze aan dit nieuwe hoofdstuk van hun leven beginnen, zal hun verlovingsring altijd dienen als een mooie herinnering aan hun liefde. Het gaat niet alleen om de prachtige diamant, de roségouden zetting of de diamanten eeuwigheidsband. Het gaat om de liefde die deze elementen vertegenwoordigen – een liefde die zo tijdloos is als een smaragd geslepen diamant, zo warm als roségoud en zo eeuwig als een eeuwigheidsband.

De verloving van Chanel Iman en Davon Godchaux is niet zomaar een verloving van een beroemdheid. Het is een bewijs van hun liefdesreis en een kijkje in hun toekomst samen. De verlovingsring, met zijn unieke stijl en betekenisvolle elementen, symboliseert perfect hun toewijding aan elkaar en hun belofte van een gezamenlijke toekomst.

Introductie van onze Signature Diamond Band Verlovingsringen

Terwijl we de prachtige reis van Chanel Iman en Davon Godchaux en hun symbool van verbintenis vieren, zijn we verheugd om onze exclusieve lijn van diamanten verlovingsringen te introduceren. Geïnspireerd door de romantiek van verlovingen zoals die van hen, is onze collectie ontworpen om de tijdloze allure van de liefde en de belofte van een gedeelde toekomst in te sluiten.
Onze diamanten verlovingsringen zijn zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail en een diep begrip van wat een verlovingsring vertegenwoordigt. Elk stuk in onze collectie heeft een uniek ontwerp, terwijl het consequent een tijdloos symbool van liefde en toewijding is.
1 495,00 (incl. btw)
9 680,00 (incl. btw)