Verlovingen met beroemdheden brengen vaak een schouwspel van ringen voort die niets minder dan kunstwerken zijn. Deze verlovingsringen zijn niet alleen een symbool van liefde en toewijding, maar bieden ook een kijkje in het onberispelijke vakmanschap en de innovatieve ontwerpen, die zowel de persoonlijke smaak als de heersende trends weerspiegelen. Hier is een lijst van de tien meest oogverblindende verlovingsringen van beroemdheden die het publiek hebben geboeid en de lat hoog hebben gelegd in de wereld van de verfijnde juwelen.

1# De Krupp-diamanten ring van Elizabeth Taylor:

De Krupp-diamant van 33,19 karaat werd geschonken door Richard Burton en was een toonbeeld van luxe en extravagantie, kenmerken die synoniem zijn aan Elizabeth Taylor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Taylor (@elizabethtaylor)

2# Roze diamanten ring van Blake Lively

De verlovingsring van Blake Lively van Ryan Reynolds, een prachtige lichtroze ovale diamant gezet in roségoud, straalt gratie en tijdloze charme uit met zijn 12-karaats schoonheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

3# Meghan Markle’s ring met drie stenen

Prins Harry heeft Meghan Markle ten huwelijk gevraagd met een speciaal ontworpen ring met drie stenen, met een middendiamant uit Botswana geflankeerd door twee diamanten uit de collectie van prinses Diana.

4# Kim Kardashian’s kussenslepen ring

Kanye West deed zijn aanzoek met een prachtige 15-karaats kussenslijpsel diamanten ring die eenvoud en elegantie uitstraalde en een moderne klassieker creëerde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

5# Smaragdgeslepen diamanten ring van Beyoncé

Beyoncé’s ring van Jay-Z is een prachtig 18 karaat smaragdgeslepen diamant in een eenvoudige platina zetting en getuigt van tijdloze elegantie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

6# Smaragdgeslepen diamanten ring van Jennifer Lopez

Arod vroeg JLo met een enorme smaragdgeslepen diamanten ring, die een perfecte weergave is van moderne luxe en stijl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

7# Saffierring van Kate Middleton

De iconische 12-karaats saffier omringd door 14 solitaire diamanten, die oorspronkelijk toebehoorde aan prinses Diana, heeft een historische betekenis en koninklijke elegantie.

8# Hailey Biebers ovale diamanten ring

Justin Bieber koos voor een grote ovale diamant op een gouden band voor Hailey Baldwin, die een eigentijdse en minimalistische stijl weerspiegelt.

Lees meer over Hailey's verlovingsring

9# Paris Hilton’s peervormige ring

Het ontwerp van de ring, geïnspireerd op de stad van de liefde Parijs, werd onthuld rond Hilton’s 40e verjaardag en markeerde een nieuw hoofdstuk in haar leven met Carter Reum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

10# Smaragdgeslepen ring van Amal Clooney

George Clooney vroeg Amal ten huwelijk met een uit ethisch oogpunt geslepen smaragdddiamant, die een mix van sociaal bewustzijn en klassieke stijl belichaamt.