Op maat gemaakte halo verlovingsring

Bij juwelen orogem heeft men al vier generaties ervaring opgebouwd. Wij zijn namelijk een familiezaak, gevestigd in Antwerpen, de diamantenhoofdstad van de wereld. We combineren onze juwelierszaak met een diamantbureel. Zo kunnen we niet alleen op maat gemaakte juwelen ontwerpen maar ook de klant een keuze geven uit een uitgebreid aanbod van diamanten en edelstenen. Wilt u een halo verlovingsring laten ontwerpen voor uw geliefde? Stap dan gerust eens binnen in onze zaak in Antwerpen.

Unieke juwelen en meer..

De medewerkers van Orogem staan bekend voor hun persoonlijke en professionele manier van werken. De juwelier voorziet al jarenlang klanten van op maat gemaakte juwelen. Het bedrijf is lid van de Belgische diamantbeurzen. Men moet dus geen beroep doen op tussenpersonen. Klanten kunnen genieten van een uitgebreid aanbod diamanten. Wat kan u verder nog verwachten?

  • Belgisch familiebedrijf;
  • Kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’;
  • Vier generaties op rij;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;

Wilt u een halo verlovingsring laten ontwerpen bij Orogem Juwelen? Neem dan vandaag nog contact op of kom langs in onze vestiging in Antwerpen!

Op maat gemaakte juwelen

Trouwringen, halo verlovingsringen, stijlvolle oorbellen.. Orogem uit Antwerpen maakt het allemaal mogelijk voor u. Allereerst zullen we een edelsteen of diamant zoeken die past bij uw budget en ontwerp. De grootte en vorm van de gekozen steen zullen voornamelijk het budget bepalen. Heeft u vragen over onze manier van werken? Breng dan gerust eens een bezoekje aan onze vestiging in Antwerpen!

Contact opnemen

Wilt u een op maat gemaakte halo verlovingsring, laten maken door een specialist? Stap dan gerust eens binnen bij Orogem, de gespecialiseerde juwelier in Antwerpen. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077.Wij helpen u graag verder!