Een wervelwindromance

In de wereld van verlovingen van beroemdheden heeft het nieuws van de verloving van actrice Bella Thorne met producer Mark Emms nogal wat stof doen opwaaien. Het liefdesverhaal, dat begon op het verjaardagsfeestje van Cara Delevingne op het strand van Ibiza in 2022, culmineerde in een romantisch aanzoek op 13 mei 2023. Na bijna een jaar daten vroeg Emms Thorne ten huwelijk in haar huis in Californië. Zoals dat hoort bij liefdesverhalen, was die van hen privé en oprecht en werd het huwelijk gevierd met een intieme familiebijeenkomst.

In het middelpunt van de belangstelling: Een verlovingsring van 950.000 dollar

Maar hoezeer hun liefdesverhaal het publiek ook in zijn ban hield, het was de verlovingsring die de show stal. Emms overhandigde Thorne een indrukwekkend sieraad: een smaragdgeslepen diamanten ring. Juwelenspecialist Nilesh Rakholia schat de diamant op meer dan 10 karaat, een passende keuze voor zo’n high-profile verloving. Dit unieke stuk is getaxeerd op ongeveer 950.000 dollar, een weerspiegeling van het uitzonderlijke vakmanschap, de zeldzaamheid van de edelstenen en de elegante slijpvorm.
Het ontwerp van de ring maakt de aantrekkingskracht nog groter. De smaragd geslepen diamant, bekend om zijn verfijnde en elegante esthetiek, is het middelpunt. Geflankeerd door baguette diamanten is het ontwerp zowel modern als geraffineerd. De langwerpige vorm van de baguettes vormt een prachtige aanvulling op de smaragdslijpvorm en voegt een vleugje moderniteit en verfijning toe. Deze combinatie benadrukt ook de schittering van de centrale diamant, waardoor de ring een prachtig gezicht is om te zien.

Een glimp voor de fans: Bella's Instagram onthulling

Thorne liet haar fans niet wachten en ging naar Instagram om haar nieuwe accessoire te showen. In twee afzonderlijke posts presenteerde ze de ring aan haar 25,1 miljoen volgers en gaf ze hen een blik van dichtbij op het 10-plus-karaats juweel. De diamant, die het zonlicht vangt in de beelden, vormde een opvallend contrast met Thorne’s donkerrode manicure, wat zorgde voor een verbluffende visuele weergave. Deze beelden gaven fans niet alleen een betere kijk op de ring, maar hintten ook naar de diepe band tussen het pas verloofde stel.
Het verhaal van de verloving van Bella Thorne en Mark Emms is meer dan alleen het verhaal van twee verliefde mensen. Het gaat ook over het sprankelende symbool van hun verbintenis – een ring van 950.000 dollar, meer dan 10 karaat smaragdgeslepen diamant. Terwijl het koppel verder gaat met hun trouwplannen, zal deze ring, die al miljoenen mensen heeft gefascineerd, ongetwijfeld een onderwerp van gesprek en bewondering blijven.

Ontdek je eigen smaragden elegantie: Krijg de look van Bella Thorne's verlovingsring

De verlovingsring van Bella Thorne heeft veel bewonderaars doen verlangen naar een soortgelijke stijl voor hun eigen speciale moment. De tijdloze verfijning van de smaragdgeslepen diamant, geflankeerd door slanke baguettes, is werkelijk betoverend. Gelukkig hoef je geen Hollywood-beroemdheid te zijn om dit ontwerp te omarmen. Veel gerenommeerde juweliers bieden verlovingsringen aan die deze van Bella weerspiegelen, waardoor je de kans krijgt om de look te krijgen zonder het Hollywood-prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een betaalbaar alternatief of een luxueus stuk, er is altijd wel een smaragdgeslepen diamanten ring waarmee je een vleugje van Bella’s elegantie kunt vangen.

1 815,00 (incl. btw)
30 250,00 (incl. btw)
Uitverkocht
2 540,00 (incl. btw)
1 815,00 (incl. btw)
26 200,00 (incl. btw)
Uitverkocht
6 175,00 (incl. btw)

FAQ over de verloving van Bella Thorne en haar verlovingsring

Bella Thorne is verloofd met producer Mark Emms.

Mark Emms vroeg Bella Thorne ten huwelijk op 13 mei 2023 bij haar thuis in Californië.

De verlovingsring van Bella Thorne heeft een smaragdgeslepen diamant van naar schatting meer dan 10 karaat. Hij wordt geflankeerd door baguette diamanten die het algehele ontwerp verbeteren.

De verlovingsring van Bella Thorne wordt geschat op een waarde van ongeveer 950.000 dollar.

Bella Thorne wil trouwen op het Engelse platteland op het terrein van een landhuis. Ze heeft ook aangegeven dat ze graag vintage Schiaparelli- of Dior-jurken wil dragen op haar trouwdag.

Web video