OVER OROGEM

Your dreams, our creation

 • VERTROUWEN

  Een jarenlange professionele toewijding werd in 2014 beloond met het kwaliteitslabel “ Antwerp’s most brilliant” van de stad Antwerpen en het Antwerp World Diamond Center. Dit label garandeert de klant een kwaliteitsvolle aankoop.

 • ERVARING

  Orogem is een familiebedrijf gegroeid vanuit de diamantslijperij van Constant Van Camp in 1918. Kennis en ervaring van de diamant werd overgeleverd van vader op zoon. Heden staat achter kleinzoon Yannick Van Camp aan het roer van het familiebedrijf.

 • PERSOONLIJKE AANPAK

  Orogem biedt u een ruim assortiment van juwelen aan waarin u zeker uw gading vindt . Wilt u het echter exclusiever dan kan u in samenspraak met onze juweelontwerpster uw juweel creëren naar een persoonlijk ontwerp.

  Orogem is een familiezaak gevestigd in Antwerpen, de diamanthoofdstad van de wereld. Wij combineren onze juwelierszaak met een diamantbureel, zo dat wij onze klanten een combinatie kunnen bieden van geraffineerde ontwerpen en diamanten van hoge kwaliteit. Ook uw herstellingen worden met de grootste zorg behandeld.

  Lees het hele verhaal…

·

Wij zijn lid van “Antwerp’s most brilliant”

Bent u op zoek naar dat ene bijzondere juweel, dan zal u dat in Antwerpen zeker vinden.

Het kwaliteitslabel Antwerp’s most brilliant, helpt u mee zoeken.

Juweliers die aan strenge kwaliteitsnormen rond duurzaamheid, veiligheid, betrouwbaarheid ,transparantie en service voldoen , dragen twee jaar lang de titel van Antwerp’s most brilliant-juwelier.

Dankzij het label koopt u uw juweel met een gerust gevoel.

Wij dragen reeds vier maal op rij met trots dit label.

VRAGEN?

[pirate_forms]