Juwelen kopen in Antwerpen

Wil u echte juwelen kopen uit Antwerpen? Antwerpen staat internationaal gekend als diamantstad. Daarom kunnen wij als juwelier niet achterblijven. Op onze website kunt u een geavanceerde zoekfunctie terugvinden. Zo kunt u zelf in de databank op zoek gaan naar de diamant die past bij uw juwelen. Deze juwelen ontwerpen we steeds op maat. Wij brengen uw idee tot leven in een unieke creatie die aangepast is aan uw stijl en budget.

Wilt u een unieke diamanten of edelstenen toevoegen aan het ontwerp van uw juweel. Breng dan een bezoek aan ons diamantbureel in Antwerpen. Wij geven u meer informatie over de mogelijkheden. Bij een diamant met een gewicht boven 0,30ct krijgt u een uniek diamantcertificaat. Deze certificaten worden uitgegeven door een onafhankelijk diamantlabo. Zo bent u steeds zeker van de kwaliteit, afkomst en waarde van de diamant.

Waarom juwelen uit Antwerpen?

Met vier generaties ervaring weten wij wat onze klanten verwachten van hun juwelier. Wij hechten waarde aan elk detail en creëren zo samen met u unieke juwelen. Wat kunt u nog van ons verwachten?

  • Vier generaties op rij;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Gevestigd in Antwerpen, stad van de diamant;
  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Gecertificeerde diamanten;
  • Belgisch familiebedrijf;

Antwerp Most Brilliant

Juwelen uit Antwerpen zijn uniek. Juwelen Orogem bevestigd de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld. Wij combineren al generaties lang de juwelierszaak met een diamantenbureel. Bovendien maken we steeds unieke creaties op maat. Onlangs kregen we het certificaat ‘Antwerp Most brilliant’ toegekend door de Stad Antwerpen en het World Diamond Centre. Dit certificaat wordt enkel uitgereikt aan juweliers die voldoen aan 30 strikte vereisten inzake duurzaamheid, ethiek, veiligheid, transparantie, dienstverlening en stabiliteit.

Kom langs bij Juwelen Orogem in Antwerpen

Wilt u eens samenzitten met een onze expert om te praten over uw idee voor op maat gemaakte juwelen? Maak dan kennis met Orogem uit Antwerpen. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077 of via mail: yannick@juwelenorogem.be. Wij helpen u graag verder. Kies voor maatwerk en geniet van unieke creaties!