Ambachtelijke juwelier in Antwerpen

Wilt u een verlovingsring kopen? Maak dan kennis met Orogem, een ambachtelijke juwelier uit Antwerpen die al meer dan 100 jaar actief is in de diamantsector. Wij vinden de traditionele waarden zeer belangrijk, daarom hanteren we steeds een persoonlijke aanpak.

U kan bij ons terecht voor een ruime keuze aan verlovingsringen. Bovendien beschikken we ook over een diamantbureel, zo kunnen we u niet alleen op maat gemaakte juwelen ontwerpen maar ook zelf diamanten van een hoge kwaliteit voorzien.

De service van Orogem

Orogem maakt de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld waar. Het bedrijf staat bekend voor zijn persoonlijke maar professionele aanpak en voorziet al jarenlang klanten van op maat gemaakte juwelen. Deze professionele toewijding werd beloond met het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’. Dit label werd toegekend door het World Diamond Centre en de Stad Antwerpen.

Naast deze garantie kan u nog veel meer van de juwelier uit Antwerpen verwachten:

  • Belgisch familiebedrijf;
  • Vier generaties op rij;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Gecertificeerde diamanten;

Op maat gemaakte juwelen

Bij juwelen Orogem kan u terecht voor unieke juwelen. Met andere woorden, het bedrijf brengt uw ideeën en tekeningen tot leven. Trouwringen, verlovingsringen, stijlvolle oorbellen.. De juwelier uit Antwerpen maakt het allemaal mogelijk voor u. Allereerst zullen we een edelsteen of diamant zoeken die past bij uw budget en ontwerp. De grootte en vorm van de gekozen steen zullen voornamelijk het budget bepalen. Heeft u vragen over onze manier van werken? Breng dan gerust eens een bezoekje aan onze vestiging in Antwerpen!

Op maat gemaakte verlovingsring

Wilt u een op maat gemaakte verlovingsring laten maken door een specialist? Maak dan kennis met Orogem, de juwelier uit Antwerpen. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze vestiging in Antwerpen. Wij helpen u graag verder!