Gratis verlovingsring graveren

Uniek en onherhaalbaar net als jullie liefde

Een gepersonaliseerde gravure van ringen is een gratis dienst van Orogem Jewelers: het is een kans die de moeite waard is om aan te grijpen en ervoor te zorgen dat een ring wordt getransformeerd in een uniek en exclusief sieraad, een onuitwisbare herinnering om jullie liefde te bezegelen.

Of het nu gaat om een paar huwelijksringen, verlovingsringen, solitaire ring, of een op maat gemaakte verlovingsring, er is niets spannender en exclusiever dan een gepersonaliseerde ring.

Niet zeker wat te graveren op uw ring? Vraag een van onze experts om hulp!

Houd er rekening mee dat het aantal tekens dat kan worden gegraveerd varieert afhankelijk van de grootte van de ring en in zeldzame gevallen kunnen ringen niet aan de binnenkant worden gegraveerd, bijvoorbeeld wanneer de schacht niet dik genoeg is of de ring een open diamanten zetting heeft. Neem even contact met ons op om snel te bepalen of er wel of niet gegraveerd kan worden.

Orogem Free Engraving Engagement Rings
Diamond Engraving Free Service Jewellery - Orogem Jewelers

Gratis diamant gravure

Alleen voor echte romantische zielen

Bent u zo romantisch dat u uw diamant uniek wilt maken met een gepersonaliseerde gravure? Orogem Jewelers biedt gratis een gepersonaliseerde diamantgravure aan.

Deze bewerking bestaat uit het graveren van letters op de diamant. De markering is ongeveer 100 micron hoog en kan enkel gezien worden met een lens met 10 vergrotingen of, nog eenvoudiger, met een microscoop. Het is ook slechts 2 micron diep, dus het veroorzaakt geen schade en verandert niets aan het geheel of de samenstelling van de diamant.
Laser graveren op diamanten wordt meestal gebruikt om de steen te markeren met het gemmologisch diamant certificaat nummer, maar het kan ook worden gebruikt om persoonlijke zinnen of een speciale datum te schrijven.
Het is een gravure die niet met het blote oog kan worden gezien en die dus geen invloed heeft op het uiterlijk of de fysieke waarde van de steen.

Diamanten Juwelen Levenslange Upgrade

Het is altijd het perfecte moment om meer voor jezelf te vragen

Wij bieden een levenslang diamanten upgrade programma op alle diamanten juwelen die bij Orogem Juweliers online of in de boetiek worden gekocht. U krijgt een tegoed ter waarde van de originele prijs voor de aankoop van een nieuwe diamant, die minstens twee keer de prijs van uw originele diamant moet zijn.

Uw diamant moet zich in de originele staat bevinden met het originele beoordelingsrapport en moet door onze kwaliteitsafdeling worden goedgekeurd voordat uw nieuwe selectie wordt verzonden.

Engagement Rings Antwerp