Klassieke verlovingsring laten maken

Wilt u uw geliefde verrassen met een tijdloze en strong>klassieke verlovingsring. Kom dan eens langs bij Orogem, een juwelier uit Antwerpen die al meer dan 100 jaar actief is in de juweel- en diamantsector. Wij hechten steeds veel belang aan een klantvriendelijke service, u kan dus steeds genieten van een professionele maar persoonlijke aanpak.

Unieke juwelen

Bij juwelen Orogem kan u altijd terecht voor unieke juwelen. De juwelier brengt al uw ideeën en tekeningen tot leven. Trouwringen, klassieke verlovingsringen, stijlvolle oorbellen, halskettingen met zelf gekozen diamanten.. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte verlovingsringen. Uw ring wordt volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en budget.

Onze reputatie

Orogem maakt de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld helemaal waar. Jarenlang hard werken werd beloond met het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’. Met dit label staat Orogem steeds garant voor kwaliteit.

Wat kan u verder nog verwachten van Orogem?

  • Belgisch familiebedrijf;
  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Gecertificeerde diamanten;

Bestelling plaatsen

Wilt u een op maat gemaakte klassieke verlovingsring laten maken bij een ervaren juwelier? Breng dan een bezoek aan Orogem in Antwerpen. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Wij voorzien u graag van advies