Vip smaragd verlovingsringen

Verlovingsringen van smaragd zijn een symbool van elegantie en uniciteit onder beroemdheden en combineren de allure van levendige groene tinten met luxueuze ontwerpen. Deze ringen betekenen niet alleen liefde en toewijding, maar weerspiegelen ook de persoonlijke stijl en verfijning van hun dragers.Victoria Beckham, die bekend staat om haar onberispelijke gevoel voor mode, kreeg in 2007 van David Beckham een prachtige smaragd met kussenslijpsel in een spiraalvormige zetting van diamant. Deze ring is slechts een van de 14 verlovingsringen die ze in de loop van hun huwelijk heeft gekregen en die de liefde van het koppel voor evoluerende stijl en luxe laten zien.
De verlovingsring van Halle Berry is een ander opmerkelijk voorbeeld, met een 4-karaats smaragdgeslepen Colombiaanse smaragd in een geelgouden zetting met drie stenen, geflankeerd door twee diamanten. Deze prachtige ring, met de hand gemaakt door de Franse juwelier Robert Mazio, bevat unieke Fenicische codes die het liefdesverhaal van het koppel symboliseren en diepte en persoonlijke betekenis toevoegen aan het ontwerp.
De verlovingsring van Jackie Kennedy, met zijn tijdloze elegantie, heeft een 2,83 karaat smaragd geslepen smaragd en een 2,88 karaat smaragd geslepen diamant, gezet in geel goud. Dit iconische stuk, bekend om zijn opvallende ontwerp en historische waarde, wordt momenteel tentoongesteld in de JFK Presidential Library and Museum in Boston.
De verloving van Megan Fox met Machine Gun Kelly heeft een toi et moi ontwerp met een peergeslepen smaragd en een diamant, die de vereniging van twee zielen symboliseren. Deze eigentijdse ring benadrukt Fox’ gedurfde persoonlijkheid en wordt verder benadrukt door kleine diamantjes langs de schacht.
Zoe Saldana’s verlovingsring met peervormige smaragd, geflankeerd door twee biljoen geslepen diamanten en extra gepaveerde diamanten op de schacht, straalt romantiek en delicatesse uit. De geschatte 10-karaats middensteen voegt een belangrijk statement toe aan haar elegante stijl.


Andere bekende celebs die de charme van smaragden verlovingsringen hebben omarmd zijn Olivia Wilde, wiens ring een 6-karaats diamant omringd door een halo van smaragden bevat, en Rita Ora, met haar “Razzle Dazzle” showstopper ring. Deze ringen benadrukken niet alleen de unieke smaak van de beroemdheden, maar zetten ook trends in verlovingsringenmode, waardoor smaragden ringen een begeerde keuze zijn voor wie op zoek is naar iets heel speciaals en buitengewoons.

Ontdek onze volledige collectie smaragden verlovingsringen

Verlovingsringen met smaragd