Verlovingsring kopen in Antwerpen

Wilt u een op maat gemaakte verlovingsring kopen in Antwerpen? Bezoek dan Orogem, een juwelier uit Antwerpen die al meer dan 100 jaar actief is in de juweel- en diamantsector. De juwelier hecht steeds veel belang aan traditionele waarden, u kan dus steeds genieten van een professionele maar persoonlijke aanpak.

Unieke verlovingsring met diamant

Bij juwelen Orogem kan u terecht voor unieke juwelen zoals trouwringen, verlovingsringen, oorbellen, halskettingen, enzoverder. De juwelier brengt al uw ideeën en tekeningen tot leven. Trouwringen, met diamanten stijlvolle oorbellen.. De juwelier uit Antwerpen maakt het allemaal mogelijk voor u. Heeft u vragen over onze manier van werken? Breng dan gerust eens een bezoekje aan onze vestiging in Antwerpen!

U kan bij juwelen Orogem niet alleen terecht voor unieke juwelen maar ook voor diamanten en edelstenen. Met een professioneel diamantbureel kan de juwelier samen met u het juiste stuk samenstellen. Bezoek de vestiging in Antwerpen en laat u vandaag nog adviseren!

Onze service

Orogem maakt de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld helemaal waar. De professionele toewijding van de juwelier werd beloond met het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’. Het werd toegekend door het World Diamond Centre en de Stad Antwerpen. Onze eigenschappen:

  • Belgisch familiebedrijf;
  • voordelige prijzen;
  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Gecertificeerde diamanten;

Een unieke verlovingsring kopen doet u bij juwelen Orogem in Antwerpen!

Bezoek de vestiging in Antwerpen

Wilt u een op maat gemaakte verlovingsring laten maken? Breng dan een bezoek aan Orogem in Antwerpen. Samen met u gaan we op zoek naar het gewenste ontwerp. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Wij voorzien u graag van advies bij het nemen van een beslissing!