Verlovingsring met diamant in Antwerpen

Wilt u uw geliefde ten huwelijk vragen met een unieke verlovingsring. Kom dan eens langs bij Juwelen Orogem, een juwelier uit Antwerpen die doorheen de jaren een vaste waarde geworden is in de juwelier-sector. De juweliers combineren hun juwelierszaak met een diamantbureel zodat men de klanten unieke ontwerpen kan aanbieden waarbij men een keuze kan maken voor die ene perfecte diamant.

Unieke ring met diamant

De juwelen van Orogem worden steeds op een ambachtelijke manier gemaakt door mensen en ook voor mensen. De juwelier is een sterke voorstander van maatwerk waarbij men de liefde voor het vak kan combineren met de opgedane ervaring en expertise. Wanneer klanten een ring willen laten maken zal men steeds op basis van wensen en budget de juiste materialen kiezen. Daarna zet men het idee om in een ontwerp. Wanneer u een verlovingsring met diamant of een ring voor een andere gelegenheid wilt laten maken kunt u steeds contact opnemen met Juwelen Orogem voor advies op maat!

De service van Juwelen Orogem

Juwelen Orogem werd opgericht in 1918 en is ondertussen al vier generaties lang een professionele pioneer in de juwelier- en diamantsector. Deze vele jaren van hard werken werden bekroond met het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’. Wat kunt u verder nog verwachten van de service van Juwelen Orogem?

  • Belgisch familiebedrijf;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Gecertificeerde diamanten;
  • Expertise en ervaring;

Wilt u een unieke verlovingsring met diamant laten ontwerpen om uw geliefde op een bijzondere manier ten huwelijk te vragen? Neem dan contact op met deze juwelier of ga langs bij de vestiging in Antwerpen!

Contact opnemen

Wilt u een op maat gemaakte verlovingsring met diamant laten maken bij een ervaren juwelier uit Antwerpen ? Breng dan een bezoek aan Orogem in Antwerpen. Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077.