Verlovingsring met diamant kopen

Wilt u een op maat gemaakte verlovingsring met diamant laten maken? Maak dan kennis met Orogem, een juwelier uit Antwerpen die al meer dan 100 jaar actief is in de juweel- en diamantsector. De juwelier hecht steeds veel belang aan traditionele waarden, u kan dus steeds genieten van een professionele maar persoonlijke aanpak.

Op maat gemaakte juwelen

Bij juwelen Orogem kan u terecht voor unieke juwelen. De juwelier brengt al uw ideeën en tekeningen tot leven. Trouwringen, verlovingsringen met diamanten, stijlvolle oorbellen.. De juwelier uit Antwerpen maakt het allemaal mogelijk voor u. Heeft u vragen over onze manier van werken? Breng dan gerust eens een bezoekje aan onze vestiging in Antwerpen!

U kan bij juwelen Orogem niet alleen terecht voor unieke juwelen maar ook voor diamanten en edelstenen. Met een professioneel diamantbureel kan de juwelier samen met u het juiste stuk samenstellen. Bezoek de vestiging in Antwerpen en laat u vandaag nog adviseren!

Onze service

Orogem maakt de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld helemaal waar. De professionele toewijding werd beloond met het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’. Dit label werd toegekend door het World Diamond Centre en de Stad Antwerpen.

Naast deze garantie kan u nog veel meer van de juwelier uit Antwerpen:

  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Belgisch familiebedrijf;
  • Gecertificeerde diamanten;

Contact opnemen

Wilt u een op maat gemaakte diamanten verlovingsring kopen bij een ervaren specialist? Breng dan een bezoek aan Orogem in Antwerpen. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Wij voorzien u graag van advies