Ambachtelijke verlovingsring kopen

Wilt u een op maat gemaakte verlovingsring kopen? Maak dan kennis met Orogem, een juwelier uit Antwerpen die al meer dan 100 jaar actief is in de juweel- en diamantsector. De juwelier hecht steeds veel belang aan traditionele waarden, u kan dus steeds genieten van een professionele maar persoonlijke aanpak.

U kan bij juwelen Orogem niet alleen terecht voor unieke juwelen maar ook voor diamanten en edelstenen. Met een professioneel diamantbureel kan de juwelier samen met u het juiste stuk samenstellen. Bezoek de vestiging in Antwerpen en laat u vandaag nog adviseren!

Op maat gemaakte juwelen

Bij juwelen Orogem kan u terecht voor unieke juwelen. Met andere woorden, het bedrijf brengt uw ideeën en tekeningen tot leven. Trouwringen, verlovingsring, stijlvolle oorbellen.. De juwelier uit Antwerpen maakt het allemaal mogelijk voor u. Allereerst zullen we een edelsteen of diamant zoeken die past bij uw budget en ontwerp. De grootte en vorm van de gekozen steen zullen voornamelijk het budget bepalen. Heeft u vragen over onze manier van werken? Wilt u een op maat gemaakte verlovingsring kopen? Breng dan gerust eens een bezoekje aan onze vestiging in Antwerpen!

De service van Orogem

Orogem maakt de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld waar. De juwelier staat bekend voor zijn klantvriendelijke service en voorziet zijn klanten al meer dan vier generaties van op maat gemaakte juwelen. Deze professionele toewijding werd beloond met het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’. Dit label werd toegekend door het World Diamond Centre en de Stad Antwerpen.

Naast deze garantie kan u nog veel meer van de juwelier uit Antwerpen:

  • Belgisch familiebedrijf;
  • Ruim aanbod van unieke stuks;
  • Op maat gemaakte juwelen;
  • Gecertificeerde diamanten;

Juwelier in Antwerpen

Wilt u een op maat gemaakte verlovingsring kopen bij een juwelier die hier al jaren lang in gespecialiseerd is? Maak dan kennis met juwelen Orogem uit Antwerpen. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de vestiging in Antwerpen. Wij helpen u graag verder!