Een verlovingsring op maat

Wilt u een verlovingsring op maat of andere unieke juwelen laten ontwerpen? Maak dan kennis met juwelen Orogem uit Antwerpen. De juwelier is al vier generaties actief in de sector. De juwelen zijn het resultaat van deze jarenlange ervaring en kennis van de markt. Wenst u meer informatie? Neem dan een kijkje op de website, neem telefonisch contact op of kom eens langs in de vestiging in Antwerpen!

Een verlovingsring binnen uw budget

Bij juwelen Orogem kan u terecht voor unieke en op maat gemaakte juwelen zoals trouwringen, verlovingsringen, halskettingen, oorbellen, enzoverder. Deze juwelen kunnen gemaakt worden op basis van verschillende materialen. U kunt zelf kiezen voor goud, zilver, witgoud of rosé. Daarnaast kiest u ook zelf een passende diamant of edelsteen uit.

U kunt bij juwelen Orogem namelijk niet alleen terecht voor op maat gemaakte juwelen maar ook voor diamanten en edelstenen. Met een professioneel diamantbureel kan de juwelier samen met u het juiste juweel samenstellen. Alles is mogelijk!

Klantvriendelijke service van Juwelen Orogem

Wat kunt u allemaal verwachten als u een verlovingsring op maat laat maken bij Orogem?

  • Oneindig veel mogelijkheden;
  • 100 jaar ervaring;
  • Eerlijke prijzen;
  • Advies van een professionele ontwerper;
  • Unieke juwelen;
  • Belgisch familiebedrijf;

Telefonisch contact opnemen

Wilt u een trouwring of verlovingsring op maat laten maken bij Juwelen Orogem? Breng dan een bezoek aan de vestiging in Antwerpen. Samen met u gaan de juweliers op zoek naar het gewenste ontwerp. Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Laat u adviseren door een ervaren ontwerper bij het nemen van deze belangrijke beslissing!