Een verlovingsring tegen een scherpe prijs?

Wilt u een unieke verlovingsring kopen tegen een scherpe prijs? Maak dan kennis met Orogem. Wij zijn met onze juwelierszaak al meer dan 100 jaar een vaste waarde in Antwerpen. Al vier generaties lang helpen we mensen bij hun zoektocht naar een unieke verlovingsring. Onze familiezaak ondersteund vier belangrijke pijlers:

  • Vertrouwen
  • Jarenlange ervaring
  • Persoonlijke aanpak
  • Unieke stijl

We zijn gespecialiseerd in juwelen op maat. Voor seriewerk kunt u dus niet bij ons terecht.

Onze service

Vindt u de prijs van een verlovingsring belangrijk? Wij staan al verschillende generaties gekend voor onze klantvriendelijke en persoonlijke service. Deze professionaliteit werd onlangs beloond met het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’. Met dit certificaat kunnen we onze klanten een kwaliteitsgarantie bieden.

We vullen onze juwelierszaak ook aan met een professioneel diamant bureel. Zo kunnen onze klanten bij de keuze van de perfecte verlovingsring ook een blik werpen op een breed aanbod van unieke diamanten en edelstenen. De grootte en vorm van het gekozen materiaal zullen uiteindelijk het budget bepalen. U bepaalt dus zelf de prijs van de verlovingsring.

De prijs voor op maat gemaakte verlovingsringen

Wij gaan steeds op een persoonlijke manier te werk als we op zoek gaan naar het perfecte juweel voor onze klanten. Heeft u een idee, tekening of foto van hoe uw verlovingsring eruit moet zien? Dan gaan wij aan de slag! We ontwerpen een unieke creatie die past binnen uw budget en stijl. Zo kunnen we voor iedereen een persoonlijke verlovingsring creëren tegen een scherpe prijs.

U kunt kiezen voor een klassieke verlovingsring, een halo verlovingsring, een pavé verlovingsring of een op maat gemaakt model. Deze ringen maken we met geel, wit, platinum of roze goud. We combineren onze juwelierszaak met een diamantbureel. Dit heeft tot gevolg dat u een keuze kunt maken uit verschillende diamanten en edelstenen van hoge kwaliteit voor een voor u geschikte prijs.

Contacteer een top juwelier uit Antwerpen

Een op maat gemaakte verlovingsring tegen een scherpe prijs? Maak een afspraak met de experts van Juwelen Orogem en laat u bijstaan bij deze belangrijke keuze. Onze juwelierszaak bevindt zich in het centrum van Antwerpen. Bel naar +32 32323077 of mail naar yannick@juwelenorogem.be voor een afspraak met onze experts en kom meer te weten over onze collecties en prijzen.