Witgouden verlovingsring laten maken

Bent u op zoek naar een juwelen in witgoud of wilt u een verlovingsring op maat laten ontwerpen? Maak dan kennis met juwelen Orogem uit Antwerpen. De juwelier is al meer dan 100 actief en is daardoor een vaste waarde geworden in de sector. Wenst u meer informatie? Neem dan een kijkje op de website, neem telefonisch contact op of kom eens langs in de vestiging in Antwerpen!

Unieke verlovingsring met diamant

Bij juwelen Orogem kan u terecht voor unieke en op maat gemaakte juwelen zoals trouwringen, verlovingsringen, oorbellen, halskettingen, enzoverder. Deze juwelen zijn zo wel beschikbaar in witgoud, goud, zilver of rosé. Heeft u specifieke wensen? Wij zoeken samen met u naar het gewenste ontwerp!

U kan bij juwelen Orogem niet alleen terecht voor unieke juwelen maar ook voor diamanten en edelstenen. Met een professioneel diamantbureel kan de juwelier samen met u het juiste stuk samenstellen. Alles is mogelijk!

De service van Orogem

Wat kan u allemaal verwachten als u een witgouden verlovingsring laat maken bij Orogem?

  • Oneindig veel mogelijkheden;
  • Eerlijke prijzen;
  • Unieke juwelen;
  • Belgisch familiebedrijf;
  • 100 jaar ervaring;

Persoonlijk advies

Wilt u een op maat gemaakte witgouden verlovingsring laten maken? Breng dan een bezoek aan Orogem in Antwerpen. Samen met u gaan we op zoek naar het gewenste ontwerp. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Wij voorzien u graag van advies bij het nemen van deze belangrijke beslissing!