Bezit droomjuwelen nu, betaal ze af in 3 termijnen rentevrij.

Orogem heeft met trots een partnerschap afgesloten met Splitit dat is een volledig unieke betalingsmethode om uw leven eenvoudiger te maken. U kunt nu uw droomjuwelen kopen zonder kredietcontroles, goedkeuringstermijnen, en het beste voordeel is dat splitit geen verborgen of extra kosten heeft.

Wat is Splitit en hoe werkt het?

Met Splitit kunt u uw aankoop in gelijke termijnen zonder extra kosten splitsen. Het is een totaal andere methode dan “koop nu en betaal later”, zodat u niet hoeft te wachten tot het saldo is betaald om uw product te ontvangen. Zorg er echter wel voor dat u het volledige saldo beschikbaar heeft, dat in reserve wordt gehouden op uw kaart om er zeker van te zijn dat u de betaling kunt doen.
U hoeft alleen maar SplitIt te selecteren bij het afrekenen en uw creditcardgegevens in te voeren. Zodra u hebt uitgecheckt, wordt de betaling van de eerste maand van uw rekening gehaald en wordt de rest automatisch betaald.
De voorwaarden om in aanmerking te komen voor rentevrije afbetaling is om 18+ jaar oud te zijn en een Mastercard, Visa kaart, Discover of Union Pay met creditcard te hebben. U moet ook het volledige saldo op uw kaart beschikbaar hebben, dat wil zeggen hetzelfde bedrag van het gekochte artikel.

Hoe reken ik af met Splitit?

Het afrekenen gebeurt in slechts 3 eenvoudige stappen nadat u uw artikelen hebt gekozen en in het winkelmandje hebt gelegd.

  1. Kies Splitist tijdens het afrekenen
  2. Uw bestaande kaartgegevens toevoegen
  3. Kies uw afbetalingsperiode die 2 of 3 kan zijn.

De eerste termijn wordt van uw kaart afgeschreven wanneer u uw bestelling plaatst en de volgende resterende termijnen worden later automatisch afgeschreven. U ontvangt een bericht wanneer uw betaling verschuldigd is en wanneer deze wordt geïnd.

Uw bestelling is compleet!

Interest Free Jewellery Buy