BELASTINGVRIJ DIAMANTEN JUWELEN EN LOSSE DIAMANTEN KOPEN

BELASTINGVRIJ WINKELEN IS EEN GEWELDIGE MANIER OM GELD TE BESPAREN OP DURE ARTIKELEN ZOALS SIERADEN

In onze juwelierszaak in Antwerpen kunt u belastingvrij winkelen op al onze producten, inclusief onze diamanten sieraden, verlovingsringen, trouwringen en losse diamanten. Om te profiteren van het belastingteruggaveprogramma hoeft u alleen maar een paar eenvoudige stappen te volgen:

ZORG ERVOOR DAT U IN AANMERKING KOMT VOOR EEN BELASTINGTERUGGAVE

01.

1. Zoals gezegd is het belastingteruggaafprogramma alleen beschikbaar voor bezoekers die geen inwoner van de Europese Unie zijn. U moet bij uw aankoop een bewijs van uw niet-EU residentie voorleggen, zoals uw paspoort of identiteitskaart.

WINKEL IN ONZE JUWELIERSZAAK

02.

2. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige diamanten sieraden en losse diamanten, die allemaal in aanmerking komen voor belastingvrij winkelen. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen het perfecte sieraad te kiezen dat past bij uw smaak en budget.

VRAAG OM UW BELASTINGTERUGGAVE FORMULIEREN

03.

3. Vraag ons personeel bij uw aankoop om uw belastingteruggave formaliteiten in orde te brengen. Deze formulieren bevatten uw persoonlijke gegevens, de factuur met de details en het btw-bedrag dat u hebt betaald.

LAAT JE FACTUUR AFSTEMPELEN

04.

4. Voordat je de Europese Unie verlaat, moet je je factuur door de douane laten afstempelen. Dit kan meestal op de luchthaven, treinstation of in de haven van vertrek, maar controleer de specifieke vereisten voor jouw locatie.

VRAAG UW TERUGBETALING AAN

05.

5. Zodra je je factuur hebt laten afstempelen, kun je je belastingteruggave aanvragen. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Je kan uw belastingteruggave vragen aan een teruggavebalie, bvb Global Blue, of kan je documenten naar ons opsturen zodat wij u direct zonder enige kosten de BTW terug betalen.

ALS U EEN REIS NAAR ANTWERPEN PLANT EN U BENT GEÏNTERESSEERD IN BELASTINGVRIJ WINKELEN, NODIGEN WIJ U UIT OM ONZE WINKEL TE BEZOEKEN EN ONZE PRACHTIGE COLLECTIE SIERADEN TE VERKENNEN