VERZENDING INFORMATIE

De bestellingen die van maandag tot vrijdag (met uitzondering van vakantiedagen) worden geplaatst zullen binnen 1-5 werkdagen verwerkt en verscheept worden zodra de creditcardautorisatie en de verificatie zijn verkregen. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt. Alle klanten ontvangen een bevestigingsmail met traceerinformatie wanneer de bestelling is verzonden.

Alle bestellingen worden verzonden via DHL, FedEx, Malca-Amit of Ferrari.

Wij bieden gratis verzending aan voor alle bestellingen in Europa.

INTERNATIONALE VERZENDINGEN

Wanneer uw leveringsadres in een land buiten de EU ligt, betaalt u uw diamanten juwelen exclusief BTW. U betaalt eventuele lokale taksen en/of importtaksen wanneer u uw pakket in ontvangst neemt op het leveringsadres. De meeste landen berekenen de verzendkosten, belastingen, tarieven en heffingen bij de douane.

Alle bestellingen die internationaal worden verzonden zijn onderhevig aan extra verzendkosten op basis van belastingen, tarieven en heffingen van het land waar verzonden naar wordt. Orogem Jewelers is niet verbonden aan deze kosten. Alle kosten moeten worden betaald door de klant op het moment van levering.

TRACKINGNUMMER

U ontvangt een e-mail met een trackingnummer wanneer uw bestelling wordt verzonden. Het kan tot 24 uur duren voordat het trackingnummer in beweging komt.

BESTELLINGEN EN ANNULERINGEN

Een overeenkomst voor Orogem Jewelers (“Verkoper”) om goederen te verkopen aan u (“Koper”) komt tot stand wanneer wij uw bestelling accepteren. De beschrijving van de goederen, de prijs en de toepasselijke belasting worden overeengekomen tussen koper en verkoper wanneer de bestelling wordt geplaatst. Verkoper’s kosten voor transport, verpakking, vracht en/of verzekering zullen worden opgenomen in de eindfactuur bij verzending en zijn voor rekening van de Koper.

Het plaatsen van een bestelling is een bindende overeenkomst. Eenmaal geplaatst, worden alle bestellingen als definitief beschouwd en kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd. Verkoper behoudt zich het recht om elke bestelling te annuleren als gevolg eventuele onjuistheid, vergissingen, verschrijvingen en/of weglating van informatie op de website als gevolg van systeemfouten of onvoorziene problemen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die zoek zijn geraakt of niet zijn afgeleverd vanwege een ontoereikend of onjuist adres of een volle brievenbus. Als het pakket wordt geretourneerd aan ons bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten om de koopwaar opnieuw te verzenden.