OROGEM Jewelers

VIER GENERATIES ERVARING

Een Belgisch familiebedrijf

Orogem Jewelers Belgian Family Business


Orogem is een familiezaak gevestigd in Antwerpen, de diamanthoofdstad van de wereld. We combineren onze juwelierszaak met een diamantbureel, zodat we onze klanten een combinatie kunnen bieden van geraffineerde ontwerpen en diamanten van hoge kwaliteit. We verzorgen ook al uw herstellingen.

Orogem is opgericht in 1918 door Constant Van Camp en wordt vandaag gerund door zijn achterkleinzoon, Yannick Van Camp. Onze juwelen zijn het resultaat van de marktkennis en de ervaring in ontwerp, productie en goudsmederij opgebouwd door vier gepassioneerde generaties.

Onze familiezaak steunt op traditionele waarden: vertrouwen, ervaring en een persoonlijke aanpak. Daarom zijn we gespecialiseerd in unieke juwelen en doen we geen seriewerk.

Als deze aanpak u als muziek in de oren klinkt, dan is Orogem uw aangewezen familiejuwelier. Samen met u gaan we op zoek naar het perfecte juweel voor uw speciale momenten en altijd voor een eerlijke prijs.

4 Generation Of Experience In Diamonds Orogem Jewelers

ONTMOET DE FAMILIE


YANNICK VAN CAMP

Gecertificeerde diamantsorteerder


Yannick Van Camp is een diamantair van de vierde generatie en zet met trots een erfenis voort die in 1918 begon met Constant Van Camp. Toen hij op 27 april 2007 afstudeerde aan HRD, toonde Yannick al snel zijn expertise en passie voor de sector. Op 1 oktober 2007 nam hij de leiding over als eigenaar van Orogem Jewelers, waarmee hij zijn positie in de diamanthandel verder verstevigde. In 2015 werden zijn toewijding en inzet voor uitmuntendheid erkend toen hij een van de inaugurele leden van Antwerp’s Most Brilliant label werd. Met een rijke geschiedenis en een mooie toekomst blijft Yannick schitteren in de wereld van de edelsteenkunde en diamanthandel.

Yannick Van Camp Gemologist Diamond Grader Orogem Jewelers Owner
Wim Van Camp Diamond Trader

WIM VAN CAMP

Diamanthandelaar


Wim Van Camp is een gerenommeerde diamantair uit Antwerpen, België, de diamanthoofdstad van de wereld. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector is hij gespecialiseerd in het opsporen en verhandelen van conflictvrije diamanten van hoge kwaliteit. Wims reputatie van integriteit en expertise heeft hem tot een veelgevraagd adviseur gemaakt voor zowel juweliers als investeerders. Hij is ook een actief lid van de World Federation of Diamond Bourses, waar hij pleit voor ethische praktijken in de diamanthandel.

VERONIQUE VERMEULEN

Diamantadviseur en verkoop


Veronique Vermeulen is een ervaren diamantconsultant en verkoopmedewerker uit de diamanthoofdstad van de wereld, Antwerpen, België. Met meer dan tien jaar ervaring in het familiebedrijf blinkt Veronique uit in het helpen van klanten bij het kiezen van de perfecte diamant. Haar scherpe oog voor kwaliteit en diepgewortelde kennis van de industrie maken haar een aanwinst van onschatbare waarde voor het familiebedrijf. Veronique staat bekend om haar uitzonderlijke klantenservice en heeft het familiebedrijf doen uitgroeien tot een van de meest betrouwbare namen op de Antwerpse diamantmarkt.

Veronique Vermeulen Diamond Sales

ONTMOET HET TEAM


Karin Mercelis Jewelry Designer

KARIN MERCELIS

Juweelontwerper


Karin Mercelis is een ervaren juweelontwerpster en winkelassistente in Antwerpen, België. Met haar jarenlange creatieve expertise maakt Karin unieke, op maat gemaakte sieraden die fascineren en inspireren. Ze werkt in een chique juwelenboetiek en biedt haar ontwerpvaardigheden aan samen met een eersteklas klantenservice, waarbij ze klanten helpt bij het vinden of creëren van hun droomjuwelen. Haar mix van artistiek talent en retail vaardigheid maken haar een waardevolle aanwinst in de Antwerpse juwelierswereld.

RICCARDO RUGGERO MICALE

Marketingdirecteur, bedrijfsontwikkelaar


Riccardo Ruggero Micale is een ervaren marketeer en e-commerce manager met meer dan tien jaar ervaring in het digitale landschap. Riccardo is gespecialiseerd in klantenwerving en merkgroei en heeft met succes meerdere campagnes geleid die de verkoop en zichtbaarheid van verschillende bedrijven een boost hebben gegeven. Zijn expertise in SEO, sociale media en data-analyse maakt hem een veelzijdige aanwinst voor elke e-commerce onderneming. Riccardo is gevestigd in Antwerpen, België, en blijft de industriestandaard bepalen op het gebied van uitmuntende digitale marketing.

Riccardo Ruggero Micale Marketer And Analyst

ANTWERP’S MOST BRILLIANT

Brilliant 1Ggoodsize - Orogem Jewelers

Bij Orogem maken we de reputatie van Antwerpen als diamanthoofdstad van de wereld waar. Onze professionele toewijding werd beloond met het kwaliteitslabel “Antwerp’s Most Brilliant”, dat wordt toegekend door de Stad Antwerpen en het World Diamond Centre.

Dit certificaat wordt enkel uitgereikt aan juweliers die voldoen aan 30 strikte vereisten inzake duurzaamheid, ethiek, veiligheid, transparantie, garanderen van service na verkoop en stabiliteit. Een onafhankelijk controle-organisme onderzoekt of de juwelier voldoet aan de kwaliteitsnormen van het certificaat.

Bij Orogem zijn we heel trots op dit kwaliteitslabel, dat u toelaat uw aankoop bij ons in volle vertrouwen te doen! Moest u desalniettemin behoefte hebben aan een onafhankelijke partij die helpt eventuele geschillen op te lossen verwijzen wij u graag door naar Belmed, een initiatief van de Federale Overheidsdienst Economie.

LEER MEER

Luxe in ieder detail

850 7425 - Orogem Jewelers
O05 Copy - Orogem Jewelers
R07A Copy - Orogem Jewelers
Ring Gelediamantjes Small - Orogem Jewelers

Onze juwelen zijn ontworpen en gemaakt door mensen voor mensen. Wij geloven in maatwerk, niet in seriewerk en combineren de liefde voor ons vak met een jarenlange ervaring. Onze inspiratie zijn de persoonlijke verhalen van onze klanten, die we voor hun vertalen in een origineel juweel.

Juwelen zijn levende herinneringen. Ze staan symbool voor de mooiste, onvergetelijke momenten van ons leven die we delen met wie ons dierbaar is.

Voor Orogem is een juweel de afdruk van uw unieke, persoonlijke verhaal.

Lid van de Belgische Diamantbeurs

Bourse - Orogem Jewelers

Wij zijn trotse leden van de Federatie van Belgische Diamantbeurzen sinds 1980. Dat betekent vooral dat wij aan de bron van de globale bevoorradingsketen voor diamant zitten.

We hoeven dus geen beroep te doen op tussenpersonen en kunnen onze klanten daardoor heel gunstige prijzen aanbieden.

SLEEPING BEAUTY, AS THE UNCUT DIAMOND HAS BEEN CALLED, AWOKE IN ANTWERP

Voor meer dan 5 eeuwen is diamant en het vakmanschap wereldwijd bekend als het handelsmerk in Antwerpen.

Antwerpen, erkend als wereldhoofdstad van de diamant, verhandeld 80 % van de ruwe diamant en 50 % van de geslepen diamant.

Dit betekend dat iedere kostbare diamant minstens eenmaal in de Antwerpse straten is gepasseerd. Er zijn vier belangrijke diamantbeurzen.

Antwerpen is niet alleen het zakelijk centrum van diamant maar staat tevens garant voor conflictvrije en eerlijke diamanthandel. Het is het centrum van vakkennis en technische perfectie.