Bij Orogem kunt u winkelen met vertrouwen

Voor uw gemak bieden wij een groot aantal van de meest populaire en veilige betaalmethoden aan wanneer u winkelt op juwelenorogem.be
Uw veiligheid is belangrijk voor ons. Alle transacties op deze website worden verwerkt in een externe gateway, met behulp van een veilige online betalingsgateway die uw kaartgegevens codeert in een veilige hostomgeving. Wij slaan geen betalingsgegevens op.

Orogem Jewelers accepteert de volgende betaalmethodes:

Kredietkaart

U kan betalen met kredietkaart wanneer u winkelt op juwelenorogem.be. Wij aanvaarden MasterCard, Visa en American Express via de populaire en veilige gateways Stripe en Paypal.
Wanneer uw betaling is goedgekeurd, ontvangt u een bevestiging en factuur per e-mail.

Bankoverschrijving

Wij accepteren betalingen per bankoverschrijving, na het voltooien van het betalingsproces krijgt u de bankgegevens om de betaling per bankoverschrijving te voltooien, gebruik uw Order ID als betalingsreferentie. Uw bestelling zal niet worden verzonden totdat het geld op onze rekening is aangekomen.

Financieringsoptie

Betaal op een eenvoudige manier.
Wij bieden de mogelijkheid om te betalen in renteloze termijnen via SplitIt.
Splitit is het enige koop-nu-betaal-plan waarmee kopers betalingsplannen kunnen opzetten met hun bestaande kredietkaart zonder rentekosten of kosten.

Verlovingsringen Online Kopen In Renteloze Termijnen

Betaalmethodes aanvaard in de juwelierszaak

In onze juwelierszaak gevestigd in Vestingstraat 38, 2018 Antwerpen accepteren wij de volgende betaalmethoden:

  • Contante betaling (tot € 3.000)
  • Credit/Debit Cards (Visa, MasterCard, Maestro)