Een verlovingsring op maat

Een verloving is een speciale gebeurtenis in het leven. Daar hoort een unieke en persoonlijke verlovingsring bij. Wij van Juwelen Orogem zijn al vier generaties lang gespecialiseerd in het ontwerpen van verlovingsringen op maat. Door deze jaren van ervaring weten we als geen ander hoe we samen met de klant het gewenst resultaat kunnen bekomen. Uw verlovingsring wordt volledig ontworpen op basis van uw stijl en budget. Wilt u een keer samenzitten met onze juwelier? Maak dan een afspraak door te mailen naar yannick@juwelenorogem.be.

Wat is uw budget voor een verlovingsring?

Het budget voor een verlovingsring is steeds verschillend. Wij maken juwelen op maat van élk budget. Dit kunnen we realiseren door maatwerk af te leveren. Bij ons zult u dus geen seriewerk vinden. We starten met de keuze van de steen of diamant. Daarna gaan we over tot het ontwerp van de ring. De keuze van de materialen zal het uiteindelijke budget bepalen.

Onze persoonlijke klantenservice

Wat kunt u allemaal verwachten als u een verlovingsring laat maken bij Juwelen Orogem?

  • Unieke juwelen;
  • 100 jaar ervaring;
  • Eerlijke prijzen;
  • Oneindig veel mogelijkheden;
  • Advies van een professionele ontwerper;
  • Belgisch familiebedrijf;

Onze klantvriendelijke service is ook Stad Antwerpen en het World Diamond Centre opgevallen. Ze beloonde onze professionele toewijding met een kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brillant’. Dit certificaat wordt uitgereikt aan juweliers die voldoen aan vele strikte vereisten zoals transparantie, dienstverlening en duurzaamheid. Met dit certificaat kunnen klanten hun aankoop bij Juwelen Orogem in volle vertrouwen doen.

Ontdek u ideale verlovingsring

Wilt u een verlovingsring laten maken bij Juwelen Orogem? Breng dan een bezoek aan de vestiging in Antwerpen. Samen met u gaan we op zoek naar het gepaste ontwerp. Heeft u een voorkeur voor een Pavé verlovingsring, Halo verlovingsring, klassieke verlovingsring of wenst u een ontwerp op maat? Alles is mogelijk! Voor meer informatie kunt u steeds contact opnemen via het nummer: +32 32323077. Laat u adviseren door een ervaren ontwerper bij het nemen van deze belangrijke beslissing!